Számítástechnika

Megfelelően működik informatikai rendszered? Megbízható partnerrel tartatod karban rendszered? Mindig ismerősöktől kérsz szívességet? Rendelkezel adatvédelemmel? Készül adataidról mentés?

Ha legalább egy kérdésre is nem a válasz, akkor az IT-szolgáltatásaink közül biztosan lesz Neked megfelelő!

Rendszergazdai szolgáltatások

Cégünk fő tevékenysége az informatikai rendszerek működtetése. Partnerünkké válásakor díjmentesen átvizsgáljuk rendszerét, majd az átadott dokumentációban ismertetjük cége rendszerének gyenge pontjait, javaslatot teszünk ezen hibák kijavítására.

Tovább

Kereskedelem

Dell, Apple, Kyocera, Darim, Paradox, Grass Valley, Microsoft, Eset termékek hivatalos viszonteladói vagyunk

Tovább

Szervíz

Számítástechnikai, audiovizuáltechnikai és biztonságtechnikai termékek garanciális és garanciális időn túli szervizeltetését vállaljuk a lehető leggyorsabb határidőkkel.

Tovább

Lízing

Cégünk igyekszik mindig partnereinek fejlődésében részt venni. Nem csak szakmai tudásunkkal igyekszünk segíteni cége üzleti sikereit, hanem pénzügyi segítséget is nyújtunk a fejlesztéshez.

Tovább

ESET Biztonsági szoftverek

A vírusirtó szoftver kiválasztása során érdemes körültekintően eljárnunk, hiszen erre a programra bízzuk dokumentumaink, fényképeink és más adataink védelmét. Sajnos azonban a különböző gyártók marketing üzenetei között nehéz kiigazodni.

Tovább

Kyocera nyomtatók és másolók

Az Ecosys rendszerű készülékek TCO értéke (Total Cost of Ownership, Teljes Tulajdonlási Költség) a saját kategóriáján belül a legalacsonyabb. A TCO tartalmazza a közvetlen (beszerzési ár és laponkénti üzemeltetési költségek), valamint a közvetett üzemeltetési költségeket (karbantartás, energiafogyasztás, fogyó-kopó alkatrészek cseréje és a papírköltség) egyaránt.

Tovább

Hálózat építés és üzemeltetés

Az épületen belüli kábelezés a hálózatépítés egyik legfontosabb eleme. Minden hálózatnak van egy szakasza, mely beltérben végződik. Ezen felül, vannak csak helyi hálózatok is, melyek a kizárólag ugyanabban az épületben elhelyezett hálózatelemeket kapcsolják össze.
Mivel az igények nagyon változóak, ezért sokféle hálózatkialakítás létezik. A feladat azonban olyan struktúra kialakítása, mely a sokféle igényt ki tudja elégíteni és jövőtálló megoldásokat biztosít.

Tovább

LTE internet

Jelenleg szinte el sem tudnánk képzelni életünket gyors és stabil internet nélkül. Az internet sok mindenben segíti mindennapjainkat, lehetővé teszi az otthoni munkavégzést, ezért fontos, hogy stabil, gyors internetes végpontunk lehessen. Szerencsére sok szolgáltató nyújt réz, vagy optikai kábelen megfelelő szolgáltatást, de mi van azokkal az emberekkel, akik olyan helyen laknak, ahol a szolgáltatók feljlesztései valahogy mindig elmaradnak, vagy fizikailag nem építhető ki vezetékes internet kapcsolat.

Tovább

Közszféra

Cégünk évtizedes múltra tekint vissza a közszférában betöltött szolgáltatásaival. Korán felismertük azt a problémát, miszerint az állami szerveknél sokszor nagyon gyenge az informatikai segítségnyújtás, vagy nincs kellő anyagi forrásuk arra, hogy egy szakembert alkalmazzanak főállásban.

Tovább

Home Office, otthoni munkavégzés

Szerencsére ma már eltérő fizikai helyen is számos megoldással tudjuk megvalósítani azokat a csoportos feladatokat is, amelyeket általában egy térben szoktunk másokkal megoldani. 

Tovább

Honlap készítés

Honlapkészítés során egy részletesen megtervezett, a keresőben megtalálható, a látogató figyelmét felkeltő és igényeit kielégítő honlaphoz jutsz. Tervezd meg céges honlapod vevőszerzését. Egy részletesen kidolgozott és jól összerakott holnappal az interneten a keresetednek az összege határ a csillagos ég. Még a tőkeerős versenytársaid is a mélybe taszíthatod. 

Tovább

Tanácsadás

Napjaink a vállalatok számára a verseny előny megszerzése és megtartása alapfeltétele, vállalkozásuk sikerességének és versenyképességének. Az informatikai rendszerek megfelelő alkalmazásával és az információ menedzsment professzionális megoldásaival előnyre tehetsz szert versenytársaiddal szemben.

Tovább