AVIS GLAUCUS KFT.

Cégünk szolgáltatásai, amivel több, mint egy évtizede áll ügyfelei szolgálatában

EGY PÁR SZÓ RÓLUNK

Cégünk büszke arra, hogy 100% magyar tulajdonban álló vállalkozás. Üzleti filozófiánk szerint az elégedett ügyfél az igazán jó referencia, ezért mindig törekszünk arra, hogy minőségi szolgáltatásainkat ötvözzük a lehető legjobb árakkal, így kielégítve megrendelőink igényeit. Ügyfélkapcsolatainkat hosszú távra tervezzük, ennek alapja pedig a kölcsönös elégedettség.

Régi partnereink kiszolgálása mellett keresünk olyan új ügyfeleket, akik megbízható informatikai szolgáltatást nyújtó céget keresve szeretnék zökkenőmentessé tenni munkahelyi, otthoni számítástechnikai eszközök használatát. IT üzletágunkon felül először igyekeztünk stúdiótechnikai termékeinkkel színesíteni termékpalettánkat, későbbiekben pedig a biztonságtechnikai eszközeinkkel szeretnénk megteremteni ügyfeleink biztonságát, az okosotthonok tervezésével pedig a kényelmét is.

Eddigi partnereink kis- és közép vállalatok, állami és közintézmények, vállalkozók és természetesen magánszemélyek voltak, reméljük hamarosan Téged is elégedett ügyfeleink között köszönthetünk!

Mint észrevehettétek, honlapunkról eltűntek a folyamatos, naponta frissülő akciók, nem akarunk Téged ezzel traktálni, mindenhonnan ez folyik, ha bekapcsoljuk a televíziót, ha olvasunk egy újságot, ha valamit keresünk az interneten, vagy egyszerűen csak a kedvenc játékainkat elindítjuk okostelefonunkon és sorolhatnánk, mindenhol ez ér minket. Szeretnénk nyitni minden Kedves Ügyfelünk felé, szeretnénk azt is, hogy ha most nincs is szüksége semmire, de szívesen látogatná oldalunkat és érdeklődve olvasná cikkeinket. Nyíltan hirdetjük, hogy elég a rábeszélésből, hisz mindenkinek szabad akarata van! Mindig is elítéltük azon piacon lévő társainkat, akik a tudásukat arra használták, hogy a hozzá nem értő ügyfelekre mindenféle silány minőségű eszközt „ráerőszakoltak”.

Szeretnénk bizalmat kapni -  mely tudjuk nem megy az egyik percről a másikra -, majd erre rászolgálni. Azt reméljük bizalommal fogtok kérdéseitekkel és kéréseitekkel megkeresni, melyeknek kiszolgálása után jó „szájízzel” fogtok tőlünk távozni, ill. gondolni ránk.

Köszönjük, hogy itt vagytok és reméljük, hogy egyet értetek velünk, megtiszteltek minket bizalmatokkal és mindkét fél számára gyümölcsöző kapcsolatot fogunk tudni ápolni!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolat