Okosotthon és automatizálás

Mikor elindulsz otthonról, csak egy gombnyomás az okostelefonodon, és bezárulnak a redőnyök, lekapcsolnak a lámpák és aktiválódik a riasztó.

Lehet furcsán hangzik, de ez a technika már elérhető és megfizethető áron nyújtjuk ügyfeleinknek. Keress minket és mindenben segítünk a tanácsadástól kezdve, a tervezésen át, a kivitelezésig.

GRENTON Okosotthon

Napjainkban a lakásautomatizálás, vagy népszerűbb nevén az okos otthon egyre hangsúlyosabb szerepet kap mindennapi kényelmünk kiszolgálásában. A korszerű technológiai vívmányokat felsorakoztató épületvezérlő rendszerek alkalmazásának számtalan célja lehet, szolgálhatja életünk kényelmét, környezettudatosságot érhetünk el vele, miközben energiahatékonnyá varázsoljuk otthonunkat, de akár a biztonság is növelhető a távoli felügyeletnek köszönhetően. Bármilyen igény merül fel, megvalósításához a Grenton világában csak a fantázia szab határt.

Tovább

Sonoff termékek

A Sonoff okos elektronikai termékek gyártója a shenzen-i székhelyű ITEAD cég, mely elektronikai komponensek, nyomtatott áramkörök tervezésére és gyártására specializálódott. Saját okosotthon termékcsaládja a Sonoff márka, mely világszerte ismert és elismert a minőségi, megbízható és kedvező árú elektronikai cikkeiről.

Tovább

Shelly termékek

A Shelly okosvezérlések gyártója egy európai cég, az ALLTERCO, mely 2018-ban lépett a piacra forradalémi újdonságaival. Shelly névre keresztelt termékcsaládjukban található okosvezérlés apró méretével hódít világszerte, mivel kis mérete miatt könnyen beszerelhetőek meglevő hagyományos kapcsolók és konnektoraljzatok fali dobozába is.

Tovább

Műholdas vételtechnika

MinDig TV, Kábel TV, UPC Direct és Digi és ingyenesen fogható külföldi műholdvevő parabola antennák, antenna rendszerek, javítása, szerelése, beállítása. Gyors és hatékony segítségnyújtás. Munkáinkat gyorsszolgálat illetve gyors szerviz jelleggel végezzük. Profi antennaszerelő szakembereink, Esztergomban és Komárom-Esztergom, ill. Pest megyében gyors, sürgős esetben azonnali probléma megoldást garantálnak.

Tovább